Drinkkilasi kannattaa ostaa alan laatuvaatimukset tietävältä tarjoajalta. Esimerkiksi Amazonin brittiversio tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia drinkkilaseja tarpeen ja vaatimusten mukaan. Saat drinkkilasit kotiinkuljetettuina edulliseen hintaan. Mikä parasta, Amazon UK toimittaa drinkkilasit yleensä melko nopeasti. Saatat saada cocktaillasit nopeammin kotiin kuin Suomesta tilatessa. Tutustu valikoimaan ja tilaa juuri tarpeisiisi sopivat juomalasit drinkeille, lue lisää eri vaihtoehdoista alta.
Martinilasi netistä

Riedel – täydellinen valinta Martinin nauttimiseen

Martinilasi perinteitä vaalien

Riedel on perinteikäs ja tunnettu lasinvalmistaja maailmassa, joka keskittyy sekä laatuun, että hiilijalanjäljen pienentämiseen. Riedel martinilasi sopii hyvin myös muiden klassisten drinkkien juomista varten. Martinilasissa voit nauttia Martini, Daiquiri, Cosmopolitan drinkit, näin muutaman vain mainitakseni. Jos siis päätät valita iltaa varten tyylikkäät drinkit, mikset saman tien nauttisi niitä oikeista laseista? Oli makusi minkälainen tahansa, näissä laseissa drinkkisi pääsevät oikeuksiinsa. Design on sekä nykyaikaista, että perinteitä kunnioittavaa saksalaista laatua.

Riedel valmistaa kattavasti myös muita drinkkilaseja, joten kannattaa tutustua heidän valikoimaan. Ja kun kyseessä on niinkin arvostettu drinkkilasien valmistaja kuin Riedel, saat Premium-luokan drinkkilasit itsellesi. Ostit sitten martinilasin tai jonkun muun.

Tilaa martini-lasit Amazonin kattavasta valikoimasta

Cocktail-lasit

Riedel tarjoaa myös cocktail-lasit kaikenlaisiin tarpeisiin. Kyseinen tuotemerkki omaa kokemusta useista eri juomalajeille tarkoitetuista laseista. Tarvitsitpa sitten kunnon juomalasin sherryä, viskiä tai vaikka Rosé-viiniä varten. Edellä mainittu martinilasi on vain yksi osa heidän laajaa cocktail-lasitarjontaansa. Cocktail-lasit onkin syytä valita aina tarpeen mukaan, sillä drinkit on usein kehitetty tiettyjen lasien tarkoitusten mukaan.

High ball -lasi

Amazon tarjoaa niin klassiset drinkkilasit, kuin myös uudemmat viehätykset. High ball -drinkkilasit ovat olleet baarimestarien vakiokalustoon kuuluvaa kamaa jo vuosikausia. Myös drinkkejä varten sopivat high ball -lasit löytyvät valikoimasta helposti. High ball -drinkkilasit ovat suosittuja mm. Gin & Tonic drinkkejä varten. High ball on helppo valinta silloin kun et keksi drinkillesi sopivaa lasia tai et ole varma siitä, millaiseen lasiin drinkki kuuluisi kaataa. On high ballista viskiäkin tarjottu kokiksen kera, vaikkakin se touhu ei ole suositeltavaa viskistä nauttiville. Viskilaseja kannattaakin tilata alaan erikoistuneilta merkeiltä.

Margarita-lasi klassisella designilla

Schott Zwiesel tarjoaa klassisen kauniit Margarita-drinkkilasit, jotka sopivat niin perinteisen Margaritan valmistukseen, kuin myös uusien makujen luomiseen, kuten vaikkapa mango- tai mansikkamargaritaa varten. Mikä parasta, tuotemerkin design kunnioittaa perinteitä sekä laatua. Saat oikeannäköisen drinkkilasin Margaritaa varten.

Margarita-lasi on todellinen drinnkilasien klassikko. Sellainen on hyvä löytyä jokaisen baarikaapin kätköistä ja Schott Zwieselin Margarita-lasi on ainakin kustannustehokas vaihtoehto. Se on kestävä ja edullinen sekä klassisen tyylikäs. Margarita-lasi kuten sen olla pitääkin. Ei haittaa vaikka illan tuoksinnassa rikkoisit yhden tai pari. Tähän hintaan on helppo ostaa uusia tarpeen mukaan.

Margarita-lasi Schott Zwiesel

Margarita suorastaan vaatii arvoisensa drinkkilasin


Tilaa margarita-drinkkilasit UK Amazonista täältä

Collins-lasi

Collins-laseja voidaan kutsua myös High Ball -drinkkilaseiksi. Collins-drinkit ovat niin ikään klassinen ratkaisut baaritiskillä. Toki Collins-drinkin voi nauttia muunlaisestakin lasista.Niitä löydät varmasti Amazonin kattavasta valikoimasta, etsi sieltä rauhassa sopivimmat Collins-lasit edullisimpaan hintaan. Mikä parasta, sen lisäksi että Amazon tarjoaa drinkkilasit usein edulliseen hintaan, myös toimitus onnistuu todella nopeasti lähes poikkeuksetta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon drinkkilaseja ostaessa?

Nykypäivänä hiilijalanjälki on tietysti yksi varteen otettava tekijä siinä missä muutkin, kuten lasin muoto tai jokin muu designiin viittaava asia. Sisältääkö lasi esimerkiksi lyijyä, bariumia tai jotain muuta luontoa kuormittavaa tai ihmisille vaarallista ainetta. Moni yhtiö lasinvalmistuksessa keskittyykin nykyään pienentämään hiilijalanjälkeään. Jokaiselle eri drinkille saattaa olla siis omat suosituksensa drinkkilasin käytöstä, liittyi se sitten perinteisiin tai juoman nautittavuuden kannalta olennaisiin asioihin – mutta kannattaa ottaa myös selvää valmistajan eettisyydestä. Etenkin lyijyttömän lasin käyttö saattaa arvokkaiden juomien kanssa osoittautua maunkin kannalta hyväksi asiaksi. Lyijyttömyys on toki karahveja ajatellen tärkeämpi asia, kuin drinkkilaseja ajatellen. Koska lyijyn vaikutus alkaa tuntua vasta sitten, kun juoma on seissyt lasissa pitkään. Esimerkiksi viskikarahvien kanssa kannattaa ehdottomasti valita lyijytön versio, juomalasin kanssa se ei ole välttämättömyys. Silti toki miettimisen arvoinen asia.

Kiinnostaako myös viskilasit? Tutustu niiden eri tyyppeihin täältä.

Drinkkilasit Verkkokauppa

2 Comments

  1. marko kauppinen says:

    linkki verkkokauppaan ei toimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *