Konjakkilasit kannattaa tilata luotettavalta valmistajalta suoraan kotiin. Amazonin laaja valikoima on hyvä esimerkki siitä, miten voit valita juomalaseja mieltymystesi mukaan. Tutustu heidän kattavaan konjakkilasitarjontaan ja lue lisää erilaisista laseista alta.
Konjakkilasit Spiegelau Soiree

Konjakkilaseja joka lähtöön

Konjakkilaseja on erilaisia niin tyyliltään, kuin hinta-laatusuhteeltaan. Schott Zwieselin laadukkaat konjakkilasit noudattavat perinteistä, hyväksi todettua muotoilua sekä ovat valmistettu laadukkaasta ja kestävästä kristallista. Sopivat siis kovempaankin käyttöön, kuten ammattilaisten valikoimaan ravintoloihin. Heiltä saa niin ison perinteisen mallin kuin nykyaikaisen elegantimman designin konjakkilasin. Jokaiselle löytyy siis jotain kattavasta ja tyylikkäästä valikoimasta.

Schott Zwieselin iso perinteinen konjakkilasi on konepestävä, kestävä ja erinomainen yksilö konjakkien nautinnollista juomista varten. Niitä saa kätevässä 6 kappaleen pakkauksessa. 880 ml tilavuus takaa sen, että konjakkilasi on tilava ja tyylikäs. Todellinen katseenvangitsija baarikaapissa. Tässä on konjakkilasi, josta kelpaa arvojuomaa juoda vaikka pidemmän aikaakin. Ja kotona on kiva järjestää illanistujaisia, kun on arvokkaan näköinen konjakkilasi juoman kylkiäisinä.

Konjakkilasit – kristalli laadukkaasti valmistettu

Zwiesel 1872 konjakkilasi
Schott Zwiesel valmistaa konjakkilasinsa perinteitä ja laatuvaatimuksia silmällä pitäen. Kyseinen valmistaja panostaa paljon myös siihen, että lasintuotannosta jää mahdollisimman pieni hiilijalanjälki maailmalle. Tuotemerkille perinteikäs muotoilu ja laatu ovat tärkeitä.


Tilaa Schott Zwieselin konjakkilaseja Amazonista

Iso konjakkilasi tuo tyylikkyyttä tarjoiluun

Schott Zwiesel tarjoaa klassisen konjakkilasimallin myös hieman isommassa koossa. XXL konjakkilasi tuo näyttävyyttä juhliin tai illanistujaisiin. Se myös korostaa jalon juomasi parhaimpia puolia, sillä muotoilu ja tilavuus takaavat sen, että konjakin aromit ja maut nousevat esiin. Schott Zwiesel XXL on tilavuudeltaan noin kaksinkertainen, jos vertaa normaaliin kokoon:

  • Tilavuus: 880ml
  • Korkeus: 165mm
  • Halkaisija: 118mm

Schott Zwieselin Bar Special -mallisto tarjoaa laseja useille erilaisille juomille, olipa nautintonasi sitten sherry, viski tai vaikkapa Rosé-viini. Näitä laseja et löydä yleensä muualta kuin ravintoloista, joten kannattaa täydentää lasikaappia, mikäli haluat erikoislaseja hyvään hintaan. Lasit ovat muotoilultaan sekä kestävyydeltään parasta laatua – kestäviä ja konepestäviä.
Iso konjakkilasi, Schott Zwiesel XXL

Konjakkilasit kannattaa ostaa sillä silmällä, että satsaa heti kerralla niihin niin paljon, ettei toisia tarvitse välttämättä ostaa. Konjakki on parhaimmillaan sen verran ainutlaatuinen juoma, että konjakkilasin on syytä olla hyvin toimiva. Se, mikä toimii parhaiten, on sitten aina käyttäjästä kiinni. Makuja on monia, jotkut haluavat ison ja tilavan lasin konjakkia varten, jotkut taas mahdollisimman pienen. Kysy tarvittaessa lisää, mikäli et osaa näillä tiedoilla ostostasi tehdä.

Tilaa konjakkilasi suoraan kotiisi verkkokaupasta tai tutustu vaikkapa drinkkilasien kattavaan tarjontaan.

Konjakkilasit Verkkokauppa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *